25. dec, 2019

Forssatomten

Jamen, tamejtusan om det inte kom en tomte till Forssa i år! Tyvärr så var Hans-Erik ute med soporna så han fick inte träffa honom.

Gårdagen spenderades först hos mina föräldrar hemma i Björbo. Vi hade packat en massa julmat och åt lunch hos dem. Nyss hemkomna från Kanarieöarna så var de tacksamma för att få lite julkänsla. Julklappar har vi slutat med sedan flera år tillbaka. Det blir några timmars ätande och skrattande.

På eftermiddagen hade H-E ett annat uppdrag så jag åkte ensam hem och fixade det sista med klapparna till två av barnbarnen. 

På kvällen firade vi med dotter och familj i Hönsarvet. De bor i H-E's föräldrahem och det är en alldeles speciell känsla att veta att han firat så många jular där. Tidigare under dagen hade H-E's syster undrat om några av deras barndoms julprydnader i form av små tomtar kunde få komma tillbaka till fäderneshuset. Gissa om Mia blev glad! Rätt person att förvalta julsaker! Hon har ett helt vitrinskåp inrett med fina julsaker. Där kommer tomtarna att trivas!

Idag har vi firat med "göteborgarna". De far runt mellan olika släkt och försöker också hinna njuta av snön, som faktiskt kom till slut. Det spelades julklappsspel och fixades fruktsallad och det var en väldigt mysig dag. Nu har de gått och det är tomt och tyst.

Imorgon är en annan dag! Ja t o m en Annandag! Då kommer tredje barnen, sonen hit med sina barn. 

Så tacksam för att ha hela min fina familj runt omkring mig! Det är en rikedom!

Julefrid från mig till er!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan