14. jan, 2020

Sov gott

Att skapa en revy är både underbart roligt, jobbigt och oroligt.

Hur ska vi få ihop allting? Blir det bra? Ekonomi? Intresse? Ja det är många, många frågeställningar som snurrat runt i skallen i några månader.

Nu har vi haft en bejublad premiär, publiken var med på noterna och gav oss stående ovationer och flera inrop, media gav oss bra respons och sociala medier svämmar över av positiva kommentarer!

Då sover jag som en stock! Jag har sovit den här natten som jag inte har gjort på väldigt länge! Välbehövligt var det! Och skönt!

Idag har jag röjt och rensat. Det är massor som blivit liggande och som nu pockar på uppmärksamhet. Julen rensade vi ut för flera dagar sedan. Det lilla som hade plockats fram dvs. Upptäckte när jag tyckte att vi pyntat färdigt inför jul att det enbart var en av tre kartonger som tagits fram. Det räckte gott och väl! Dessutom gick bortplockandet med en väldig fart.

Nu har jag förberett bokföringen inför 2020 och det står matbröd på jäsning i köket.  Jag är så tacksam att vi har skapat ett liv där jag kan jobba flexibelt. Väldigt intensivt ibland och så dagar med återhämtning. 

Jag är nästan lite sugen på att börja förbereda revyn 2021...... men näääää, det ska få vänta! Nå'n måtta får det väl ändå vara!

Förresten så kommer vi att dricka bubbel ikväll! Bloggen kommer att passera 250.000 besök om bara en liten stund.

Who could have guessed that? Not me!

Kram på er!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan