17. jan, 2020

"Det var meningen....

....... men det gick inte!"

Orden är Höök Mats, rollkaraktär i Ingmarsspelsen, spelad av Hasse Ström (JärnaElvis).

Det är i en mycket stark scen där han våndas över att sälja sin gård och fara med de andra till Jerusalem. Sonen har bestämt sig för att flytta. Han väljer att behålla gården och stanna kvar i sin hembygd.

Nu är det ju inte alls av den karaktären det jag våndas över. Jag ska inte sälja något och jag behöver inte ta ställning till att behålla eller förlora något.

Det jag brottas med är om jag ska dra igång jobbet för 2021 års revy eller vänta. Jag smygjobbade lite igår. Jag kunde helt enkelt inte hålla mig! La upp en mapp, 2021, under Revyn och gjorde en almanacka för att kunna lägga in rep- och speltider. I dagsläget är den inte ifylld med vare sig det ena eller andra, det är något vi ska göra efter diskussion i gruppen, men det känns så skönt att känna att det kommer en framtid! 

När jag kikar i almanacken framåt så är 2020 års säsong över om lite drygt tre veckor! Efter mååååånader av förberedelser! Hu så fort det går!

Nej, nu ska jag njuta av att alla lovord och att vi säljer biljetter som aldrig förr!

Vi ses väl på en föreställning framöver!!!?

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan