5. feb, 2020

Vad var det nu som....

Idag kom han på mig, min brorsa!

Vi hade tydligen kommit överens om en grej som jag HELT glömt bort! Jag kom inte ens ihåg att jag hade glömt bort det! Eller att jag någonsin hade kommit ihåg det..... eller hur det nu var..... Nä, jag släpper det nu! Vi har löst det i alla fall!

Har varit och hämtat plagget som gett mig inspiration till nästa års scenkläder! Vidare har jag gått igenom alla kvitton och stämt av så att det är rätt. Hans-Erik sitter och sammanställer vår reseräkning. Jag har ju tjatat på alla andra att de ska lämna in sina så fort som möjligt och då måste vi ju föregå med gott exempel. Alltså, det måste vara nå't fel i skallen när man aldrig kopplar av från revyn.

Det enda jag kan längta efter när revyn är färdig för i år, är att "få" börja använda en annan jacka än revyjackan. Visst är den bra, men för den här varma vintern har den varit på tok för varm. Nu kommer väl kylan nu när den kommer att tvättas och hängas in på vänt till i höst.

När vi knallar runt i våra jackor kommer det ofta fram personer och tackar för "den bästa revy ni spelat på många år!" 

Så tacksam att jag får vara en del av detta!

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan