13. feb, 2020

Röjt

Där de fula trynena hängde igår så är det nu tömt och röjt. Maskerna ligger i en kartong i vårt klädförråd liksom övriga kläder. 

Det är en märklig känsla att gå runt i de tomma lokalerna. Lokaler som bara för mindre än en vecka sedan sjöd av liv.

Inte mindre än fyra stora sopsäckar med skräp lämnade jag till vaktmästare Thomas. Thomas lovade att slänga säckarna åt mig vilket jag är mycket tacksam för.

Nu ser förrådet ut som om en bomb slagit ner istället. Där var nämligen inställt det mesta av den rekvisita vi använt i år. T ex en soffa! Vi får väl ta en stund framöver för att göra den sista finishen.

Medan jag gick där och donade så fick jag lite idéer till förbättringar av förrådet. Ska nog försöka förankra det hos berörda.

Röjet gjorde jag på förmiddagen medan maken jobbade på sitt konsultjobb. Vid lunch svängde vi förbi Carina och Lasse på Åkerströms El. Fick några påskrifter av listor samt inköpte ett ångstrykjärn. Såg ju hur Lasse fick våra nysydda sidogardiner (byxor) släta på ett smidigt sätt. 

När vi kom hem tog vi en promenad i det vackra vädret. Stötte ihop med Borlänerevyns Bo Gunnar och pratade förstås lite revy.

 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan