27. feb, 2020

Front page

Från en liten revy i en gillestuga till flera utsålda hus i större lokal! Från 25 besökare till 1.800! 

Lännviksrevyn på framsidan av senaste exemplaret av tidningen Svensk Revy!

Tar av mig hatten och bugar för det gänget.

Vidare kan jag meddela att jag fått en ny artistfavorit. En person jag inte ens visste fanns. Jag gillar programmet Jill's Veranda. Är inget större fan av country, men programupplägget är bra! Första programmet höll för mina förväntningar. Miriam Bryant var lika bra som jag hoppats. Andra programmet däremot........ Mikael Wiehe..... njae..... han var en egotrippad "gubbe" - enligt min mening. Men nu tredje, Emil Svanängen alias Loney Dear, DÄR fick jag en ny favorit! Härlig röst, bra inställning och ödmjuk. Har ni inte sett programmet så rekommenderar jag det starkt!

Idag har jag laddat upp alla filmande programpunkter från förra årets revy. Mer än 30 st faktiskt! De fanns i min Dropbox ett tag men någon (inte jag själv) raderade alla när den personen bara skulle ta bort sig själv från mappen. Så kan det gå! Nåväl alla filer fanns på en extern hårddisk så nu är de återställda. Vill ju väldigt gärna ha allt dokumenterat. Kanske någon i framtiden är vill se. Kanske jag själv t o m när jag sitter i gungstolen och drömmer mig tillbaka.

Bokade nyss in ett uppföljningsmöte med Annica, vår scenograf och layoutare och allt som har med trycksaker och sociala medier att göra. 

Marknadsgruppen hade möte igår.

Det råder aktivitet även fast det inte märks.

Tjoho! 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan