5. mar, 2020

Biljettsläpp!

Jag har säkrat mina biljetter! Strax efter 00.00 inatt chansade jag på att de var släppta och det var de!

Backbeat

Jens Larsson, Lars Ekström, Tomas Hellquist, Simon Dahlberg och Viktoria Forssman/Åkesson bjuder på nytolkningar av låtar från The Beatles otroliga låtskatt.

Biljetterna släpps torsdag 5 mars.

Konserten är på Wasabryggeriet i Borlänge. Promenadavstånd. Kan inte bli bättre!

Det finns ju dessutom revyanknytning i bandet! Jens Larsson spelade klaviatur under några år och Tomas Hellquist anslöt till revyn nu den här säsongen! Bra musiker båda två! 

Jag har en alldeles speciell kärlek till Beatles. När jag var i de yngre tonåren (det är längesedan som ni förstår) så köpte vi en skivspelare. Vi hade inte alltför många skivor i vår samling i början och min smak var nog inte densamma som mina föräldrars. Jag minns att de spelade Herb Alpert & The Tijuana Brass om och om igen ......

Räddningen blev min kusin Bror-Erik, som bodde granne med oss. Han hade varit med i ett band som var ganska stora (åtminstone i Västerdalarna). I hans skivsamling fanns massor av Beatlesskivor. Han var ett stort Beatle-fan! Mycket generöst lånade han ut sina skivor till mig. Jag spelade och spelade. De gjorde ett enormt intryck på mig och jag älskar deras musik än i dag. Vi har t o m en kanal på vår nätradio som bara spelar Beatlesmusik. Ibland tänker jag att "nu ska jag slå av", men då kommer nästa favoritlåt och så rullar det på.

Några av mina allra mesta favoritlåtar är Blackbird och Norwegian Wood. LPplattorna Abbey Road och Rubber Soul. Jag skulle kunna göra listan hur lång som helst.

Det är ser jag verkligen fram emot!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan