9. mar, 2020

Minnesbilder

För tre år sedan hade jag fått 3.000 besök på bloggen. Jag var jättestolt och bestämde mig för att göra ett inlägg varje dag. Detta har jag faktiskt gjort! VARJE dag i tre år har jag skrivit något. Det är min avsikt att alla inlägg ska handla om revyn och det har jag lyckats med (nästan alltid). Därför kan jag med gott samvete säga att jag tänker på revyn varje dag.

För en månad sedan, den 9 februari, hade vi den sista revyföreställningen för den är säsongen. Det börjar kännas som längesedan. 

För ett år sedan, den 9 mars 2019, hade vi efterfest. Då hade vi stora funderingar på om det skulle bli någon mer revy. Många frågetecken fanns det. Men finns det vilja så blir det alltid någon råd. Efter mycket jobb och funderande så hittade vi nya vägar att gå vidare. På torsdag ska jag och Hans-Erik träffa revyns uppdragsgivare för att avrapportera hur allt fungerat. Det är såååå skönt att vi bara har bra saker att säga! Det känns också oerhört skönt att vi redan har fått så många JA till att vara med i gänget även 2021 att vi kan börja planera framåt - ännu en gång!

Det är som ett hjul som går runt, runt, runt........

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan