2. apr, 2020

Landet ingenstans

Jag började att skriva om karantän och liknande, men jag antar att alla är lika less på att höra om detta som jag är.

Så jag nöjer mig med

Åk INGENSTANS så länge FHM råder er att hålla er hemma. PUNKT!

Idag har vi tagit en solig promenad. Det känns som väldigt avlägset när jag tittar ut genom fönstret nu. Det vräker ner snö. Hemma i Björbo läser jag om att det åskar! I början av april! Egentligen älskar jag åska, men då ska det vara sommaråska! 

Jag har jobbat lite med bokföring, städat ur kylskåpet och haft kontakt med både ressijör (rättstavat i vår revy) och scenograf. Funderat lite på rep- och speltider, namn och tema. Jag beställer varor från nätet och har fått hem både mer garn och en 12-årspresent. 12 år!!! Vart tog bebisarna vägen? Nästa gång blir några av dem tonåringar! Puh!

På tal om reptider, förresten, så har jag googlat fram en lösning hur man fäster en balk mellan två träd för att göra minsta möjliga skada på trädet. Ni vet... hängsoffan som vi har på gång. Det finns en metod som kallas "vinkelsurrning" där man använder rep för att surra fast balken. Det ska vi nog prova!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan