11. maj, 2020

Starstruck

Känner ni igen de två killarna till vänster i bild?

Ni som känner mig och maken vet ju att vi ger oss in i ALLT som vi tycker låter kul!

För sju år sedan var vi inblandade i något mycket roligt! Vi stöttade och sponsrade Lars Erlman, som arrangerade ett välgörenhetslopp på cykel för Hjärtebarnsfonden. Det pågick under ca 10 dagar och om jag minns rätt så cyklade hjärngänget ca 210 mil. Vi åkte med runt som "kvastbil", en husbil som Eljas Motor sponsrade med. Vårt jobb var att plocka upp personer som ville/måste bryta samt fixa allt som kan hända efter vägen. Alltifrån att fixa kaffe till att massera ömmande muskler efter målgång. Det var sju killar som cyklade alla sträckor. Richard Herrey cyklade nästan alla, endast avbrutet under ett par sträckor pga jobb. Förutom Lars och Richard så cyklade Christer Skog, Per-Anders Lissollas, Ulf Almberg, Uno Lundback, Mikael Hedlund och Ted Danielsson alla sträckor.

Maken cyklade en av sträckorna, Bollnäs-Borlänge, vilket även Kalle Moraeus gjorde. ATt maken fyllde år just den här dagen..... ja det glömde jag bort i allt som hände...... men det är en annan historia.

När vi kom till sträckan Uppsala-Stockholm, så blev det mer eller mindre en kändissträcka. Kanske för att det var den kortaste sträckan, men också för att målet den dagen var just Stockholm.

Bl a cyklade Foppa och Timander just den här sträckan! Ordern vi fick var "Se till att de har allt de behöver"! Killen till höger på bilden, en amerikansk brandman på tillfälligt besök i Sverige, fick reda på att de var i antågande och kunde inte tro sina ögon när han fick hälsa på dem.

Vårt engagemang i detta arrangemang ledde vidare till att vi följde med som följebil när Lars året efter genomförde en Superklassiker, dvs Vätternrundan, Lidingöloppet, Vasaloppet och Vansbrosimningen under loppet av ett dygn! Kul och intensivt när vi flängde runt för att både lämna av vid starten till de olika sträckorna och se till att vara på plats vid "målgångarna".  Den sista målgången vid Vansbrosimningen, klarade Lars med ca 30 minuter tillgodo! 

Ja, så kan det gå när man kastar sig in i saker och ting!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan