12. maj, 2020

Att hålla färgen

Tidigare i år sa jag till maken "I år tycker jag att vi inte ska ha några projekt alls på stugan! Tänk att bara vara där utan att göra någonting. Åka på konserter och andra trevligheter.......".

Sen kom det något emellan..... Det blev på något sätt tid över ....... till nya projekt.

Projekt ett är klart. Det är hängsoffan nere vid sjön. Visst, det är lite lite målningsarbete kvar, men det tar fem minuter. Vi är minst sagt jättenöjda!

Projekt två är också klart. Den jättelåga öppningen på förrådet, som vi alltid slog skallen i, är numera fixat till en normalhög dörr. Dörren är svartmålad. Den nya dörrkarmen ska bli rödfärgad tillsammans med förrådet. Kanske ett nytt plåttak också. Svart lika som det nya på stugan.

Projekt tre är att fixa en grillplats i anslutning till soffan. Ett cementlock som ska vara underrede är på gång.

Projekt fyra är att rödmåla stugan. 

Projekt fem är att måla innertaket på loftet i härbret/gäststugan. Det är lågt i tak, minst sagt, och ett mörkt furutak gör inte saken bättre.

Projekt sex är ett takbyte på härbret/gäststugan. Där gäller det att hitta någon som kan tänka sig att jobba på höjden. Det är minst sagt högt!

SEN kanske det är dags för att hänga lite i soffan nere vid sjön. Om det inte har dykt upp nya projekt under tiden.

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan