5. jun, 2020

Skräckupplevelse

Nä, jag har nog inte riktigt hämtat mig än! Jag minns inte ens att jag skrek - fast det sa maken att jag gjorde! Kort, intensivt och hjärtskärande lär jag ska ha skrikit!

Gårdagen började så bra. Vi fixade till trappan ute med nya bräder och färg och åt middag ute på kvällen. Vi dividerade om vi skulle åka hem på kvällen eller stanna till efter frukost idag. Det var så mysigt så vi bestämde oss för att sova kvar.

Sen gick vi och la oss.............

Det lät något borta i ett hörn, men maken sa att det troligen något som blåste ute oc jag lät saken bero. Det låter ju alltid lite grann i en liten stuga ute i skogen.......

Efter en stund så kände jag något på ena armen! Jag stelnade till men mobilen som jag låg och surfade i var ju på laddning och sladden låg längs ena min arm.

Börjar ni fatta?

Efter någon minut så ser jag i ögonvrån (och känner) en liten skogsmus som snabbt kryper över ena min arm upp mot huvudet!

Det var då jag skrek! Jag minns inte ens att jag reste mig upp, men det måste jag ha gjort för i nästa tiondels sekund så stod jag mitt på golvet.

"Vi åker hem!" sa den kloke maken som insåg att åtminstone jag skulle ha mycket svårt att somna om efter den upplevelsen.

Så vi packade ihop och drog hem.

Och nu är det dagen efter och jag funderar fortfarande på hur jag ska våga lägga mig i den sängen igen. Kanske, kanske ifall den fastnad i någon av de fällor vi gillrat.

Lovar att berätta om utvecklingen framöver. 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan