10. aug, 2020

Alltid redo för....

Bild från Pinterest Micke & Murre ordspråkstavlor

När jag drog igång bloggen så firade vi var tusende besökare med Prosecco. Efter ett tag ändrade vi till var femtusende och var tiondetusende och nu börjar det också bli lite väl ofta! Nog för att bubbel är gott ......

H-E har åkt på möte med styrelsen för Ingmarsspelet och jag njuter av augustikväll för mig själv. Fantastiskt väder!

Två flitiga bärplockare frågade om lov att plocka blåbär runt stugan. De plockade med frenesi och höll sig där vi sagt OK att vara. Jisses vad mycket blåbär det är i år och snart mognar lingonen.

Har stickat klart babykläder som jag gjort på beställning. Svarade på en förfrågan på en FB-grupp. Det har varit så roligt. Den blivande mamman valde fina plagg och i en härligt mjuk merinoull. Tre nyanser av grått. Undrar vem som ska bära dessa små plagg?

Säljer fortfarande bra av Baobab Body Butter, den som kunderna kallar myggcremen och idag har en kund fått så fina lovord över sina välskötta fötter så att fotvårdaren undrade vad hon använt för bra produkter. Firewalker och Sole Solution kommer nu att testas av henne. Helt övertygad om att hon kommer att gilla dem! detta "jobb" gjorde jag från hängsoffan nere vid sjön.

Not bad at all😀

 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan