7. sep, 2020

Glödhett

Oj, oj, oj!

Efter att vi släppte nyheten om att vi ställer in vinterns revy för att spela 2022 istället så har det strömmat in värme och kärlek som stöttning för vårt beslut.

Idag har jag tillbringat stor del av tiden med att prata i telefon. Faktiskt pratade jag så intensivt så att den blev så het så att den glödde. Flera intervjuer för lokal- och nättidningar och så ringde Radio Dalarna och vill göra en intervju på plats vid revylokalen i Björbo. Annica, som bor i byn, ställer upp på den! Har du möjlighet, så lyssna på henne imorgon vid 9-tiden.

En av artiklarna kan du läsa här:

https://www.siljannews.se/gagnef/vi-staller-in-bjorborevyn-med-omtanke-om-var-publik/?fbclid=IwAR2MaW3SzFrYK7elB7IbNxbbtLhB15Tg5xOCFJjRIGNIzZpqsUy4vobWLf4 

Det är Linda Axelsson, på Siljan News, som skrivit den.

Imorgon kommer det en artikel på nöjessidorna i Dalarnas Tidningar och framöver också en artikel i Dalabygden.

Förutom ovanstående så har vi hunnit med ett läkarbesök, fikabesök som Coronasäkrades genom fika i föreningens berså och just nu är Hans-Erik med på ett styrelsemöte i Ingmarsspelen.

Glömde att jag hann med lite bokföring också och nu står en laddning müsli på rostning i ugnen. Den allra godaste müslin som finns.

Ja, det var en helt vanlig måndag i september det!

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan