15. dec, 2020

Chockade bröllopsgäster?

För åtta år sedan hände detta. Det dök upp i som ett minne på Facebook. Jag hade förträngt det hela och rodnar lite generat när jag tänker tillbaka.

Vi blev tillfrågade om att busa med ett gäng bröllopsgäster medan brudparet var på fotografering mellan vigsel och middag. Gästerna hade samlades för mingel i en lokal utanför restaurangen för lite mingel i väntan på dem. Det hela utspelade sig på Restaurang Jörgen på Höjden i Rättvik och de allra flesta gästerna var tillresta från Västkusten.

Vi installerade oss först av alla i mingelrummet. Allt eftersom gästerna dök upp så pratade vi högt och brett om ...... ja, gud vete vad. På brett dalmål naturligtvis och utklädda i gamla kläder När alla anlänt så satte vi på spelmansmusik och mer eller mindre tvingade dem att delta i en danskurs. Nu skulle de ääääääntligen få lära sig att dansa vals!

Flera blev mycket generade och drog sig undan. Brudens föräldrar visade sig vara mest med på noterna. De fattade att detta var ett "skojigt" inslag.

Idag minns jag inte om vi stannade kvar för att hälsa brudparet välkomna eller om vi drog oss iväg hemåt.

Några dagar efteråt fick vi höra att alla hade tyckt att det var kul. Undrar jag om det var alldeles sant.

Det här kom i alla fall som inlägg efteråt

"Eva, jag tyckte ni var kanon. Lite mysko i början, men när vi (iallafall några) förstod att det var ett spel så var det kanon. Ni lärde mig dansa vals vilket var kanon. Du och din kompis gjorde det kanonbra. Hälsa även till honom. /Roland (brudens far)"

"Min kompis" var så klart Hans-Erik!

Ja, så kan det gå när Nisse & Greta släpps med fria tyglar!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan