3. jan, 2021

Kaos igen!

Den första söndagen i varje månad har vi revymöte - numera digitalt.....

I december hade vi det första digitala och då försökte jag mig på ett quiz. Det gick sådär. Jag läste fel och ...... ja, det vill ni inte veta!

Med den erfarenheten i åtanke så lejde jag ut den uppgiften till en annan medverkande för dagens möte. Vi kan kalla hen P!

P gjorde sitt bästa! Kollade tekniken i förväg. Fixade med två olika datorer...... och så var mötet igång.

Eller..... igång och igång. Vi skulle börja kl 16.00. Tror inte att alla var med förrän klockan var 16.30. Då hade en deltagare redan lämnat mötet. 

Vi hade två seriösa punkter och sedan skulle P ta över. Hen hade ordnat ett quiz med 41 frågor! Det tog kanske 5-6 frågor innan alla fattade hur vi skulle göra.......

När vi hade svarat på ca 12 av de 41 frågorna började vi inse att rätt svar alltid låg under "Röd" markering - den första rutan.

Till slut skrattade vi så att vi tjöt! 

Nåväl, då hade vi i alla fall uppnått en sak med vårt möte! Att ha roligt och att hålla kontakten!

Vi avslutade mötet med att sjunga för Therese, som fyller år imorgon. Jag filmade det hela - men ska bespara er den sången. 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan