8. mar, 2021

Som jag längtar

Idag när maken besökte sin tandläkare i Björbo, så passade jag på att hänga in lite nyinköpta kläder i revyns klädförråd.

Jag gick runt i logerna och bara ......... längtade! Längtade efter stoj och skratt, publiksorl och förväntningar, orkestern som värmer upp både sig själva och sina instrument, ljud och ljus som kollar av det sista innan start, smink och kläder som kollas av, uppvärmning av röster och kroppar, nån knapp som sys i och en skjorta som behöver strykas.

Ja ALLT som händer i revytider längtar jag efter.

Senare på dagen rekade vi inför nästa möte. Ett Coronasäkrat så klart. Kanske kommer vi att hålla till vid Fänforsen (se bilden). Ett oerhört vackert område strax utanför Björbo.

Idag är det den internationella kvinnodagen. För tre år sedan gästspelade revyns kvinnor på Kvinnojouren i Borlänge och framförde två nummer. Dels sjöng jag, Maria Gärds och Anna B Pettersson vår sång om att föda barn i bil pga långt till BB och så framförde Annica Gustafsson "Tio små pojkar" en monolog som handlade om Me too. 

Ja det var tider det!

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan