6. maj, 2021

Nästa steg

Förra året skulle vi ju inte ha några projekt vid stugan. Det gick ju ....... sådär.....

Nu är storstugan fixad och klar. Taket är bytt och det är regnsäkrat enligt alla konstens regler, hängrännor, stuprör, takfotsplålar och gud vete allt. Stugan är målad och alla fönster och fönsterfoder målade.  Nu har vi fått idéer om att det är dags att ta tag i härbret, som fungerar som gäststuga. Det behöver riktas upp, taket ska läggas om, det ska bytas vindskivebräder och jag vill ha hängrännor av trä, såna gammaldags som består av två bräder i vinkel, om ni förstår hur jag menar.

Letade, nästan förgäves, efter en bild på härbret. Det fanns inte många. Kanske beror det på att det kommit lite i skymundan av alla andra projekt.

Håller nu tummarna för att den tillfrågade snickaren är villig att ta åt sig jobbet!!! Det här är inte ett jobb vi klarar själva nämligen! Det är härligt när proffs gör det man själv inte klarar. Det ser så enkelt ut och det blir så bra!

Hjälp mig nu! Håll tummarna med mig!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan