25. maj, 2021

Tack SMHI!

Jag fick sån himla inspiration när jag såg väderprognosen för kommande helg!

Idag har jag lagt ut det FB-inlägg som, utan konkurrens, alltid får flest likes! Det är mina soluppdateringar. I flera års tid så lägger jag ut när det går åt rätt håll med dagsljuset. För mig går det åt rätt håll när det blir ljusare ute. Den här gången vände det redan på Juldagen. Idag passerade vi 18 timmar och det kommer att bli 19 timmar den 18 juni. Sedan står det i det närmaste stilla under några dagar innan det vänder. De uppdateringarna följer jag INTE!

Om jag är en nörd? Jaaaa!

Inspirationen har idag lett till bakning av rågsiktsthékakor, 36 stycken, promenad för att hitta kontroller på "Hitta ut"-appen. 3 st blev det genom både lerklättring och fin stig nere vid älvrundan. Hans-Erik plockade sedan nässlor medan jag städade och så har jag förvällt nässlorna.

Jag har också lyssnat på en bok som ska ligga till grund för en revytext. Har inte riktigt klart för mig hur jag ska lägga upp det. Det finns bara en idé än så länge.

Nu blir'e kaffe! Jag hör att det stökas i köket!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan