2. sep, 2021

Jobba på!

Vi jobbar och jobbar och jobbar!

Det är så oerhört mycket jobb innan det liksom hettar till på riktigt! Vi går i väntans tider för ett besked om restriktionerna lättas, hur salongen kan komma att se ut rent publikantalsmässigt, om vi behöver några särskilda regler i foajé och servering.......

Annica gör logotyper och har lagt ut det första inlägget på FB på mycket länge. Det delas och gillas och jag känner att det finns många där ute som ser fram emot att besöka vår revy! Kanske lika mycket som vi ser fram emot att få spela!

Idag ska det komma 20 meter tyg med posten. Det ska vår sömmerska, Yvonne, få sätta tänderna i. Hon har fått en något luddig idé av mig om vad jag vill ha, men hon hade direkt en lösning på hur hon skulle göra!

Jag har fått en låt på hjärnan, som jag inte kan sluta nynna på. Jag har skrivit en text på den och borde kunna släppa men den sitter som ett klister.

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan