21. sep, 2021

Vässat

Det händer mycket nu!

Jag har vässat på en text för att få den ........ ja, vassare helt enkelt!

Hans-Erik sitter i Teamsmöte med marknadsgruppen och Visit Dalarna.

Bemanningen av Team Björborevyn fortskrider. Nu har Camilla, som tar paus från serveringsansvaret, fått en ersättare. Vi har ju frågat i den befintliga gruppen men alla ville fortsätta med det de redan gör - och det är ju gott nog. Så fick jag en ingivelse när jag såg en gillamarkering på ett inlägg på FB. Kanske skulle jag fråga den personen! Slängde iväg en fråga i fredags och väntade nog i ärlighetens namn på ett "Nejtack, jag har såååå mycket annat att göra!". Men nej, hon bad att få fundera till över helgen. På söndag kväll ringde hon och sa JAAA!  Så roligt! Det gäller alltså att tänka utanför boxen. 

Vem är hon då?

Maria Holman Forslund. Uppvuxen i Björbo, hockeymorsa som jobbar med administration på Dala Cement, en av bygdens stora företag.

Så nu har vi två Maria, tre Christer och fyra Tomas i gänget.

Nyss nämnda Maria och Maria Olars Larsson, biljetter på plats i foajén.

Christer/Krille Gärds, aktör på scenen. Christer Gruhs, nestor och tidigare aktör/textförfattare och Krister Berglund, ny parkeringsansvarig.

Thomas Björnhager, aktör på scenen. Tomas Hellquist, batterist i bandet. Tomas Jansson, marknadsgruppen och revylokalens vaktmästare Tomas Gruhs.

Det gäller att ha tungan rätt i mun.

Det kommer fler nyheter på den personella sidan, men de håller vi på ytterligare ett tag........

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan