22. sep, 2021

News for you

Foto: Annica Gustafsson

Titta här!

Våra nya cirkusartister! Linda på scen och Leif i orkesterdiket!

Texten nedan är hämtad från www.bjorborevyn.se . Titta gärna in där och på vår Facebooksida https://www.facebook.com/Bjorborevyn Gilla oss där så tar du del av alla nyheter som kommer framöver!

Linda Bergvin

Bor i Falun. Dans och sång har på olika sätt funnits med mig sen jag var liten och jag har sjungit i allt ifrån kyrkokör till rock’n rollband. Har sedan 2016 deltagit i flera produktioner som Borlänge Musikteaters uppsättning Super Trouper och Do you remember, Teater Gazbaz lustspel Tokstollar och Högfärdsblåsor och revyn De fem årstiderna i Smedjebacken.

- Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord på scenen så blir det glad, energisk och kort, så hit med högklackat och glitterklänning så är jag redo!

Leif Lindberg

Är glad 54-åring som bor i Smedjebacken. Keyboardist i coverbandet Reminders sedan 2008. Han

har ett förflutet i "dansbandsträsket" som han själv kallar det, sen tidigt 80-tal. Basist i trubaduduon Two Balls under en stor del av 90-talet.

Gjorde debut som ”revypianist” i Bålsta i början på 2000 talet. Senaste revygrejen var 2018 i Smedjebacksrevyn De Fem Årstiderna, där han agerade café pianist. Fuskar dessutom på gitarr och bas.

-Jag är riktigt usel som skådis och gömmer mig helst i orkesterdiket där jag däremot trivs förträffligt.

Välkomna till er båda!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan