19. okt, 2021

Fixar & donar

Inte så många inlägg här från mig i dessa dagar. Det beror INTE på att det inte jobbas på revyfronten. Snarare tvärtom faktiskt!

Kanske är det därför som inläggen blir färre.....

Det är kontakter hit och dit. Det kommer paket som ska hämtas och det dyker upp nya textförslag som ska läsas och bedömas. Det blev en väldig frenesi på textskrivandet i slutet av förra veckan, när vi hade en liten deadline. Någon fullständig deadline har vi inte. Det kan ju komma att hända saker under de kommande månaderna som vi vill ha med i någon form.

På söndag förmiddag börjar våra egentliga repetitioner. Då kommer vi att presentera de nummer som gått igenom den första sållningen. Äntligen kommer vi vidare i processen med att ta fram en föreställning. Det är så många steg som vi redan har gjort och så mycket arbete framför oss, men såå kul!

På söndag eftermiddag kommer vår hovfotograf Terje Johnson för att ta bilder på ensemblen.

I och med att vi nu börjar repa heldagar så ska det också fixar lunch till alla. Carina, som skämt bort oss med otroligt god mat under flera säsonger, har bett att få vara ledig i vinter. Välförtjänt! Men tufft att hitta ersättare! Jag kommer att vikariera i den rollen några gånger framöver, men det är en nödlösning. Känner någon för att laga mat till ett hungrigt gäng om 15-20 personer lördagar och söndagar framöver så hojta högt!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan