20. okt, 2021

Fram och tillbaka

Textidéerna går fram och tillbaka mellan oss.

En aktör med en mycket bra idé aviserade att det stod still i textskrivandet. Jag hittade några strofer när jag promenerade och skickade över. 

Då lossnade det för den personen och igår kväll kom det en nästan färdig text tillbaka! Meningen var att jag skulle vänta tills idag innan jag läste, men jag var alldeles för nyfiken och läste så klart direkt! Det fattades några rader och ett avslut. Tidigt, tidigt i morse vaknade jag och kom på hur vi skulle kunna göra. Fipplade lite med texten och skickade tillbaka....... Så kom svaret: Jaaa! Det blir kul!

Det är så kul med öppna kanaler där man ger och tar! 

Ett av vår revys kännemärken är att ALLTID ha egna skrivna texter! Det förpliktar men är himla kul och utmanande! Jag och regissörsMonika har pushat och uppmuntrat alla i teamet att skriva. Det börjar ge resultat! Alla på scenen och en i orkestern har levererat! (OK, en person har inte lagt in sin text i vår Dropboxlåda, men har sagt att det åtminstone finns ett embryo till en text!) Och om den personen läser detta nu så uppmanar jag att droppa texten i lådan - BUMS!

Ett annat kännemärke är att vi alltid får mycket cred för vår sång & musik! Sån tur då att det finns mycket material att välja ifrån och att vi om precis en vecka har vårt första musikmöte. Vid det mötet träffas sångare och orkester. Vi går igenom vilka förslag som finns och tar ut tonarter. Efter mötet har orkestern 1,5 vecka på sig att på egen hand öva innan vi den 6 november har vårt första heldagsmöte med musiknummer.

Ända in i december har vi delade möten. Då är det antingen sketch eller musik som vi fokuserar på. Det gör vi för att effektivisera repen, bl a för att minska väntetider för t ex orkestern. 

Blingbling

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan