18. nov, 2021

Mötesbesök

Idag har jag och maken besökt SPF i Falun för att berätta om revyn. De hade informationsmöte för sina medlemmar om vilka resor som är på gång för deras del framöver. Mötet var uppdelat på två grupper så vi var där både före och efter lunch.

De har bokat 50 biljetter till vår sista föreställning 13 februari och ska äta lunch på Flokullornas i Dala-Floda på vägen dit och fika i vår servering efter föreställningen innan de åker hemåt.

Vi hade ca 10 minuter på oss att berätta om vår revy. Hoppas de fick något matnyttigt med sig!

Vi frågade båda grupperna vad de tycker om gårdagens beslut om att det ska krävas Covid-pass på inomhusevenemang >100 personer framöver.

Alla ropade ett starkt BRA!

Vi håller med!

När det nu är som det är så anser vi att det är bra för vår publiks skydd mot smitta att alla i publiken är vaccinerade!

Vi får helt enkelt planera för "publikvärdar/värdinnor" som kollar av passen. Kanske kan de som kommer i större grupper vara kollade innan de kommer in i lokalen. Det skulle ju underlätta mycket!

Vi har sett över våra rutiner före och efter föreställning för att minimera köer och andra risksituationer. Vår publik ska kunna känna sig så säker som det är möjligt!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan