18. jul, 2022

Är det ett UFO?

Är det ett UFO som är på väg att landa i skogen bredvid vår stuga?

Nej, det är min julklapp till maken som tagit plats mellan två tallar! En Henessey Hammock med myggnät (behövs) och regnskydd/tak!

Jag har nog aldrig sett honom bli så överraskad av en julklapp!

Han fick experthjälp att sätta upp den av revyns Annica, som har en sedan tid och är van att sätta upp den. Hon övernattar i sin! Nu funderar Hans-Erik på när han ska inviga den!

Vi pratade så klart revy också när vi ändå träffades!

Tidigare idag fick jag ett telefonsamtal från en person som ville skicka mig revytexter. En fundering hade personen dock...... var det ett hinder om hen är med i Författarförbundet????

Jag fattade inte vad som skulle kunna vara ett problem men fick som förklaring att hen var så noga med språket och kunde uppfattas som högtravande!!!

Suck!!!

Som om vi inte är så noga med språket! Högtravande kan vi väl i alla fall uppfattas som! Det finns så mycket fördomar om hur olika kategorier av utövare av kultur är!

Jag sa att det var OK att skicka texter men att kommande revyproduktion i princip är färdigskriven eftersom vi fick ställa in i vintras (med en färdigrepad föreställning). Chansen att få med en text är av den anledningen ganska liten!

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan