18. okt, 2022

Jämt Skägg

Det blir Jämt Skägg!

Uttrycket betyder ju ungefär att det blir lika/oavgjort.

I det här fallet betyder det istället att det blir Jämt Skägg som underhåller på arrangemanget i revylokalen imorgon kväll.

Det var meningen att medlemmar från familjen Hindén skulle uppträda. Två av dem sitter ju dessutom i styrelsen för IOGT. IOGTär de som äger lokalen och som är arrangör av mötet.

Tyvärr blev några i The Hindéns sjuka och var tvungna att ställa in. Fick besked om det för några dagar sedan och ringde då direkt till Christer Krille Gärds, revykollega och dessutom medlem i bandet Jämt Skägg. Hjälp Krille! Vad gör vi? Kan ni ställa upp? Krille var på väg till Västerås Rockfest. Dit skulle också bandmedlem Anders Slabben Sandström som också är revykollega. Övriga i bandet, Hans HP Persson, tidigare revyaktör och Pontus Lekaregård, tidigare medlem i orkestern som kompade en revyuppsättning tillfrågades och Krille kunde meddela att de ställer upp. Det löste sig inom några timmar.

That´s what friends are for!

Bilden?

Jag hittade ingen bild på bandet Jämt Skägg så det fick bli en ersättningsbild. 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan