10. nov, 2022

Full i sjutton

Ja men tamej sjutton om vi inte precis bokade in den sjuttonde besöksgruppen till revyn. 

Det är en hel vecka sedan jag skrev ett inlägg senast. En skulle väl kunna tycka att det är nu, när det är så intensivt med revyjobb, som jag skulle ha massor att skriva om. Så är det ju också men det är ju också nu som tiden rusar på i 180!

Sedan jag skrev sist så har vi haft besök av 14-årigt barnbarn, varit på hockeymiddag hos sonen, musikstund i Stora Tuna kyrka, varit på kalas med övernattning på Wij Trädgårdar, hockey i Gävle, byggmöte med en byggare vid vår stuga, jobbat med bemanning av kringfunktioner i revyn, förberett sketchrep inför helgens tvådagarsrep, besökt ett barnbarn som brutit nyckelbenet, bakat kakor till kakfrossa vid vårt öppna rep under julmarknaden 19 november samt färdigställt (nästan) en del rekvisita tillverkat av en lampglob, en gardinstång med en knopp, kasserade halsband, en kavaj och julgranspynt.

Idag har vi besökt en pensionärsgrupp i grannstaden för att, vid två olika tillfällen, berätta om revyn och försökt locka dem att anmäla sig till en förbokad grupp.

Nu pingar det i mobilen. Ett paket med revyrekvisita har kommit till mitt postutämningsställe. Beställt på kvällen i förrgår. Tacka vet jag näthandel!

 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan